Warning: Division by zero in /home/tshinxc4/public_html/SI/catalog/model/journal3/image.php on line 85Warning: Division by zero in /home/tshinxc4/public_html/SI/catalog/model/journal3/image.php on line 85
Menu
Your Cart

яуаояаояаояаояа

POLITIKA VRAČANJA IN ZAMENJAVE

Na tej strani so navedeni koraki in pogoji za vrnitev in zamenjavo blaga, kupljenega v spletni trgovini www. tshirt24.si, v lasti MS Online Trading Ltd., UIC 204043848 in naslov za dopisovanje: Sofija, EMINE STR. 23-25,  info@tshirt24.si.

MS Online Trading Ltd. sledi zakonskim standardom vračanja in zavrnitev naročila, ki jo je določila Komisija za varstvo potrošnikov Slovenije in opisano v splošnih pogojih.

Vsak uporabnik ima pravico vrniti ali zamenjati izdelek, kupljen z www. tshirt24.si v rok do 30 dni

ZAMENJAVA IZDELKA

1) ZAHTEVEK ZA ZAMENJAVO
Če želite izdelek zamenjati iz vašega naročila, lahko:
a) izpolnite obrazec za zamenjavo izdelka na naslovu www. tshirt24.si.
b) pošljite na e-pošto z informacijami o naročilu in sami zamenjavi izdelkov.


2) REALIZACIJA ZAMENJAVE
Če je vzrok zamenjave naša krivda, bomo vzeli stroški dostave v celoti pristojbine za pridobitev nadomestnega izdelka, kot tudi za pošiljanje novega.

Če je razlog za zamenjavo napaka velikosti ali izbirna napaka kupec je dolžan plačati kurirske stroške.

Takoj ko prejmemo pošiljko od vas in poskrbimo, da je komercialni videz blaga vam bomo poslali novo pošiljko z želenimi velikosti / izdelki.

VRAČANJE IZDELKA

1) ZAHTEVEK ZA VRAČILO
Če uporabite naš obrazec za povratne informacije na strani za Kontakt, morate opišite, da želite vrniti izdelek (ali vse izdelke) iz naročila, morate izpolniti naslednje:

svojo številko naročila (najdete v e-pošti s potrditvijo ali v vašem računu, če ste registrirani uporabnik) razlog za vrnitev navedite, da želite celotno povračilo na naši strani

2) VRAČILO BLAGA

Pomembno! Če vrnete pošiljko po pregledu in preskus na kurirju, potem vrednost kurirskih storitev v obeh (!?) navodilih bo za vas račun.

Stranka lahko izdelke, kupljene na spletnem naslovu www. tshirt24.si, vrne podjetju MS ONLINE TRADING OOD > GLS SI-1000 LJUBLJANA, CESTA V PROD 84  s tem predhodnim obvestilom na www. tshirt24.si in pošta info@tshirt24.si

3) VRNITEV DENARJA
Ko prejmemo vrnjeni izdelek nazaj, če ne želite zamenjavo izdelkov, bomo v 30 dneh povrnili denar, po zagotavljanje informacij o bančnem računu, kje treba prevesti
denar.

4) POŠKODOVANO BLAGO
Pri zamenjavi ali vračanju blaga, kupljenega na www. tshirt24.si, morate izpolniti naslednje zahteve:

Blago nima poškodovanega celotnega paketa, niti ni raztrgan ali manjkajoče etikete in / ali dodatke; Blago ne bi smelo biti oprano in / ali kemično obdelano, ne bi smelo
so obrabljeni, likani ali umazani. Če vrnjen izdelek od stranke, ne izpolnjuje zgornjih zahtev, tshirt24.si si pridržuje pravico, da blago vrne kupcu.

Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.