Menu
Your Cart

яуаояаояаояаояа

Splošni pogoji

Ti Splošni pogoji urejajo razmerje in pogoje med prodajalcem in uporabniki (strankami), ki uporabljajo spletno trgovino TShirt24.si za nakupovanje (in/ali prodajanje) blaga. S klikom na izdelek, sliko, povezavo (drugačno od povezave na kateri so Splošni pogoji) ali gumb na spletni strani TShirt24.si, se šteje da sprejemate oz. se strinjate s spodaj opisanimi splošnimi pogoji.  Ti splošni pogoji so v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), ter drugimi veljavnimi zakoni Republike Slovenije.


1. OPREDELITVE:


PRODAJALEC je internetna stran TShirt24.si, katere lastnik je MS Online Trading OOD ki služi kot virtualna platforma za ponudbo blaga za prodajo, s katero Kupec sklene prodajno pogodbo na daljavo o prodaji določenega blaga (izdelka) v spletni trgovini.

MS Online Trading OOD je trgovsko podjetje, ki organizira in podpira elektronsko trgovino, ter prodaja in ponuja blago prek e-trgovine, ter ugotavljati trenutne spološne pogoje, na podlagi česa se bodo prodajali izdelki. Sedež podjetja: Serdika 18A-B, Sofia, Bulgaria, Matična številka:BG204043848. MS Online Trading OOD ima vse pravice, da enostransko spremeni vsebino spletne strani, tudi možnost za dostop do spletne trgovine


UPORABNIK je oseba, ki sprejme te splošne pogoje, ki se nanašajo na naročanje in nakup izdelkov prek spletne trgovine.

Spletna trgovina je spletno mesto www.TShirt24.si, ki služi kot virtualna platforma za ponujanje blaga v prodajo ter za doseganje sporazuma med PRODAJALCEM in UPORABNIKOM o nakupu/prodaji določenega blaga (izdelka).

NAROČILO je zahtevek s strani Uporabnika za nakup enega ali več določenih izdelkov  prek  spletne trgovine. Naročilo se pakira in odpremlja po kurirju na naslov, ki ga Uporabnik navede, po vnaprejšnji potrditvi preko e-maila ali telefona.  Potrditev po elektronski pošti se izvede s pošiljanjem e-sporočila. Potrditev po telefonu se opravi po klicu s strani zaposlenega spletne trgovine.

PRODAJNA POGODBA je pogodba med PRODAJALCEM in UPORABNIKOM o nakupu in prodaji  blaga, sklenjena  preko te spletne trgovine na daljavo.

KURIR je trgovec, ki fizično dostavlja kupljeno blago na naslov naveden s strani UPORABNIKA in deluje v skladu z Zakonom o poštnih storitvah.

E-NOVICE so elektronska informativna sporočila, ki se nanašajo na izdelke razpoložljive za nakup v spletni trgovini v določenem časovnem obdobju. Novice so bodisi objavljene na spletni strani, bodisi odposlani na Uporabnikov e- poštni naslov.


2. POGOJI UPORABE SPLETNE TRGOVINE


2.1. Ogled spletne trgovine www.TShirt24.si je popolnoma prosto dostopen in izvedljiv kjerkoli na svetu

2.2. Če želite nakupovati v spletni trgovini www.TShirt24.si, se je najprej potrebno registrirati z geslom in e-pošto (e-mail), ali imenom prejemnika, e-pošto in naslovom za dostavo. Registracija je popolnoma brezplačna, potrebno je le izpolniti prijavnico. Registrirani uporabniki lahko uporabljajo vse storitve spletne trgovine.

2.3. Uporabnik mora navesti e-poštni naslov in geslo, osebne podatke in naslov za dostavo.

2.4. MS Online Trading OOD je registriran upravljavec osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP), ter ima pravico zbirati, obdelovati in uporabljati osebne podatke svojih uporabnikov le za potrebe spletne trgovine. Med drugim je zavezan zaupno varovati te osebne podatke ter ni upravičen do njihove uporabe v druge namene, kot tudi do posredovanja le-teh tretjim osebam, z izjemo prodajalcem v spletni trgovini.

2.5. V spletni trgovini www.TShirt24.si je za vsak izdelek navedena cena, osnovne značilnosti le-tega in dodatne informacije, katerih namen je uporabniku olajšati  odločitev za premišljeni nakup izdelka.   Prav tako, na vsaki strani z izdelki  MS Online Trading, ima uporabnik možnost komentiranja in ocenjevanja le-teh izdelkov.

2.6. Vse cene navedene na spletni strani so v evrih in vključujejo DDV.

2.7. Na spletni strani desno od vsakega izdelka sta gumba DODAJTE V KOŠARICO in NAROČILO BREZ REGISTRACIJE.  S pritiskom na gumb DODAJTE V KOŠARICO, se izbrani izdelek doda v virtualni nakupovalni voziček uporabnika.  Vsebina košarice je shranjena za 15 minut, medtem ko se uporabnik odloča ali želi nadaljevati k nakupu izdelkov.  S pritiskom na Zaključi naročilo lahko uporabnik preveri vsebino virtualnega nakupovalnega vozička, doda nove izdelke ali odstrani tiste, ki jih ne želi.  Po pritisku na gumb KUPITE se prikažejo podatki stranke, podatki za dostavo in ponoven pregled virtualne nakupovalne košarice.  Naročilo se zaključi s pritiskom na drugi gumb KUPITE.


3. NAROČANJE IZDELKOV


3.1. Za oddajanje naročila v spletni trgovini uporabnik mora navesti:

3.1.1. veljavni e-poštni naslov;

3.1.2. pravilno izpolnjen naslov za dostavo blaga in fakturiranje;

3.1.3. pravilno izpolnjene kontaktne podatke -ime in priimek, gsm - številka

3.2. Naročilo se aktivira, tj. se odda zahtevek  spletne trgovini s klikom na drugi gumb "Potrdite”/Kupite, ki se pojavi pod podatki za dostavo naročila po vnprejšnjem dodajanju vsaj enega izdelka v virtualno nakupovalno košarico s pritiskom na prvi gumb Kupite.

3.3. Po uspešno oddanem naročilu, uporabnik  prejme potrditev naročila na svoj e-poštni naslov in gsm številko.  V potrditvenem e-sporočilu so navedeni naročeni izdelki, št. naročila ter datum in ura le-tega. Potrditev po telefonu se izvaja le v primeru, če potrebujemo dodatne informacije ali pojasnila v zvezi z naročilom.

3.4. V primeru, da naročenega izdelka (določenega modela) ni na zalogi, bo naš svetovalec o tem obvestil uporabnika. Če uporabnik ne zeli kupiti drugega izdelka (podobnega modela), se lahko naročilo prekliče.

3.5. Naročila v spletni trgovini www.TShirt24.si se sprejemajo 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

3.6. Delovni čas svetovalcev spletne trgovine www.TShirt24.si je: 
Od ponedeljka do petka od 09.00 do 17.00 ure.  Nedelovni dnevi: sobota, nedelja in prazniki

3.7. Prejeta naročila z nepravilnimi ali nepopolnimi podatki kupca (uporabnika) bodo preklicana, če v roku 48 ur po prejemu naročila, prodajalec ne dobi pravilnih/popolnih podatkov.  Taka naročila dobijo status PREKLICANO, ker jih ni mogoče izvesti.

3.8. Uporabnik lahko prekliče naročilo, pri čemer ni potrebno navesti razloga.

3.9. Preklic naročila lahko opravite po telefonu ali po e-pošti na naslov naveden na spletni strani:  info@TShirt24.si Za preklic naročila je potrebno posredovati: št. oddanega naročila, tel. številko posredovano pri naročilu, ime in priimek ter e-poštni naslov s katerim je uporabnik registriran v trgovini ter končni znesek naročila.

4. DOSTAVA NAROČENIH IZDELKOV

4.1. Po prejemu uporabnikovega naročila v spletni trgovini www.TShirt24.si, samodejni sistem spletne trgovine obvesti uporabnika po e-pošti o uspešno oddanem naročilu.

4.2. Možna je dostava le uspešno oddanih naročil. Po pakiranju naročenega blaga, bo uporabnik obveščen s SMS-sporočilom, da je njegovo naročilo predano kurirju v dostavo do navedenega naslova.

4.3. Dostava naročenega blaga se ne izvaja ob nedeljah in praznikih. 

4.3.1. Redna dostava - v roku 10 (desetih) delovnih dni od potrditve naročila. 

4.4. Prodajalec uporablja storitve kurirske službe GLS Slovenia. Čas dostave je med 09.00 in 17.00 uro.


4.5. Naročilo se dostavlja na naslov uporabnika (ne glede na to, ali gre za domači ali službeni naslov) ali pa na naslov paketne trgovine GLS kurirske službe.

4.6. Cena dostave je navedena na strani vsakega izdelka v razdelku Dostava in plačilo

4.7. Vsaka pošiljka je zavarovana s strani Prodajalca.

4.8. V primeru da Uporabnik ne zagotovi dostopa in pogojev za dostavo blaga na posredovani naslov v navedenem roku, oz. ne prevzame pošiljke iz navedene paketne trgovine kurirske službe, Prodajalec ni dolžan izvesti dostave.5. PLAČILO


5.1. Plačilo naročenega blaga je mogoče opraviti na tri spodaj navedene načine ali v kombinaciji z drugimi načini plačila, kjer se zahtevan znesek ne spreminja, ne glede, ne glede na izbrano plačilno metodo, pri obdelavi plačila pa ne nastanejo dodatni stroški.

5.1.1. Plačilo po povzetju – z gotovino kurirju ob dostavi

5.1.2. S kreditno ali debetno kartico;

5.2. Znesek, ki ga mora uporabnik plačati za naročeno blago je cena, navedena na spletni strani trgovine v trenutku oddaje naročila.  Cena posameznih izdelkov se lahko dinamično spreminja.

6.  ODSTOP OD POGODBE REKLAMACIJA


6.1. Uporabnik ima pravico reklamirati ali vrniti kupljeni izdelek v spletni trgovini v roku enega meseca od prejema blaga.

6.2. Od pogodbe se lahko odstopi tudi ob dostavi naročila, v primeru zamude, ki niso del krivde uporabnika in posledica višje sile.

6.3. Pri prenehanju pogodbe je Uporabnik dolžan vrniti kupljeno blago v nepoškodovanem stanju v originalni embalaži z nalepkami.

6.4. Pri prekinitvi pogodbe se v primeru, da je Uporabnik že plačal naročilo, povrne celotna kupnina za vrnjeno blago na navedeni bančni račun v roku 1 meseca /en mesec/ dni od poslanega e-poštnega sporočila s potrdilom o vračilu blaga in z vsemi zahtevanimi podatki.  Dokler uporabnik ne vrne blaga, ni povračila kupnine. V primeru, da blago ni vrnjeno v roku po 1. točki osmega člena, se prenehanje pogodbe ne more izvesti.

6.5. Pravico do prekinitve pogodbe v primerih, ko je blago plačano, se ne da uveljavljati  za kopalke, spodnje perilo, nogavice, nakit in ure.


6.6. Reklamacija se uveljavlja, kadar kupljeno blago ne ustreza dogovoru med pogodbenima strankama. Neskladnost v zvezi z dogovorom med strankama se lahko izraža v:

proizvodnih napakah blaga;

ugotovljenih manjkajočih delih blaga;

pošiljanju napačnega blaga, različnega od naročenega;

neskladju z navedeno velikostjo in/ali barvo - v blagu, ki je poslano v različnih velikostih in/ali barvah od naročenih;

poškodbi blaga med prevozom.

6.7. Zahtevek za reklamacijo se lahko vloži podjetju MS Online Trading OOD na že navedeni e-poštni naslov (info@TShirt24.si), pri čimer mora Uporabnik vrniti blago v roku  enega meseca.

6.8. Pri reklamaciji se Uporabnik lahko odloči za zamenjavo določenega izdelka za enak brez napak ali za izdelek drugačne velikosti, barve. Uporabnik se lahko tudi odloči za vračilo kupnine.  Svetovalec  spletne trgovine lahko ponudi zamenjavo za popolnoma nov izdelek z isto ceno, oziroma mora Uporabnik doplačati, če je cena zamenjave višja. Svetovalec lahko tudi ponudi dva izdelka za isto ceno. Uporabnik je upravičen do povrnitve razlike, če je cena novega izdelka nižja od cene, ki jo je že plačal.

6.9. Vračilo blaga pri reklamaciji, razen v primerih proizvodne napake ali poškodbe med prevozom, se izvaja pod naslednjimi pogoji:

nepoškodovano stanje blaga (blago ni raztrgano, popraskano, nošeno, prano, zlikano)

ni škode, ki nastane zaradi nepravilne uporabe

ohranjeni sta originalna embalaža in etiketa

6.10. Vračilo blaga, v primeru odstopa od pogodbe ali reklamacije, lahko izvedete na način in na naslov, ki sta navedena na računu, s katerim je Uporabnik prejel naročilo.

6.11. Pri zamenjavi blaga Uporabnik sam krije stroške pošiljanja v obe smeri, razen če je do te zamenjave prišlo zaradi napake spletne trgovine. Če Uporabnik želi zamenjati ali vrniti izdelek, lahko to stori preko katere koli navadne ali hitre pošte.

7. POGOJI KOPIRANJA INFORMACIJ


7.1. Vse informacije, objavljene na spletni strani TShirt24, so v lasti podjetja MS Online Trading OOD vključno s fotografijami in opisi izdelkov. Spletna trgovina omogoča lastnikom drugih spletnih mest in uporabnikom objavljati povezave do spletne trgovine www.TShirt24.si. 

7.2. Prepovedano je kopiranje besedila iz  www.TShirt24.si in objava le-tega na drugih spletnih straneh in spletnih trgovinah brez pisnega soglasja podjetja MS Online Trading OOD ali navedbe vira z uporabo sledečega besedila:   Vir: spletna trgovina z ženskimi oblačili in obutvijo www.TShirt24.si“ s hiperpovezavo do trgovine:www.TShirt24.si.

8. ODGOVORNOST


8.1. Odgovornost za napake na izdelkih, za izpolnitev pogodbe o prodaji na daljavo, kot tudi za vračilo kupnine nosi Prodajalec. Le-ta se zavezuje posredovati Kupcu  informacije v tiskani obliki skupaj s pošiljko , s čimer bi pomagal Uporabnikom pri uveljavljanju njegovih pravic. 

8.2. MS Online Trading OOD ne nosi nobene odgovornosti do tretjih oseb, v primeru, da te osebe menijo, da informacija objavljena na spletni strani trgovine krši avtorske pravice ali druge pravice intelektualne lastnine tretjih oseb.

9. E-NOVICE IN OBVESTILA

9.1. Z registracijo v spletni trgovini si Uporabnik ustvari profil in sprejme splošne pogoje s čimer potrjuje, da se  strinja s  sprejemanjem  e-novic/obvestil s strani podjetja MS Online Trading OOD na svoj e-poštni  naslov in mobilni telefon,  kot tudi SMS sporočila o izvedenih naročilih in potrditve o spremembi njegovih osebnih podatkov.

9.2. Uporabnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja novic in/ali obvestil na svoj e-poštni naslov in telefon: 

9.2.1. prek posebne spletne povezave za odjavo - gumb ODJAVA, ki ga vsebujejo vsake e-novice

9.2.2. tako da podjetju MS Online Trading OOD pošlje zahtevo za odjavo na navedeni e-poštni naslov 

9.3. V primeru, da se je Uporabnik odjavil od prejemanja e-novic in nato naroči izdelek preko naše spletne trgovine, bo to za podjetje  MS Online Trading OOD  pomenilo, da se Uporabnik ponovno strinja s prejemanjem e-novic in/ali obvestil. 

9.4. MS Online Trading OOD si pridrzuje pravico izbora komu pošiljati  e-novice in/ali obvestila, kot tudi odjaviti določenega Uporabnika iz svoje baze. 

9.5. MS Online Trading OOD vključuje v svojih e-novicah samo oglaševalske informacije o izdelkih, ki se prodajajo v spletni trgovini.


10. POVRATNE INFORMACIJE

10.1. Vsak Uporabnik lahko posreduje povratne informacije podjetju MS Online Trading OOD tako da postavi  vprašanje, poda predlog ali zahteva dodatne informacije.

V ta namen lahko uporabi navedeni  e-poštni naslov (info@TShirt24.si).


10.2. MS Online Trading OOD je skrbnik spletne strani, posledično lahko iz polja za komentarje izbriše vse  neprimerne ali žaljive komentarje, ki so v nasprotju z dobro moralo in manirami.

Trenutno veljavni Splošni pogoji so bili sprejeti s strani lastnika MS Online Trading OOD njihova zadnja sprememba je bila opravljena 10.10.2016.

Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.