Dostava in plačilo

1. Dostava naročenih izdelkov

1.1. Ko sprejmemo naročilo od Uporabnika,  svetovalec  spletne trgovine začne procesirati naročilnico. Uporabnik bo dobil povratno elekrtonsko sporočilo, ki potrjuje da je njegovo naročilo uspešno sprejeto.

1.2. Dostave naročenega blaga ne izvajamo ob vikendih in praznikih

1.2.1. Navadna dostava – v roku 7-10 delovnih dni od trenutka potrditve naročila pri našem uslužbencu preko e-poše ali telefona – za razpoložljive izdelke na zalogi.

1.3. Prodajalci spletne trgovine uporabljajo za prevoz kurirske storitve podjetja: GLS, običajni čas dostave je med 09,00 in 17,00.

1.4. Dostava bo narejena na točen naslov, ki ga določi uporabnik (ne glede na to ali gre za stanovanjski ali za posloven)

1.5. Cene dostave: 4,99 €

1.6. Vsaka pošiljka je zavarovana, zavarovanje gre na račun Prodajalca.

1.7. V primeru da uprabnik/ kupec ne zagotavlja dostopa in okoliščin za dostavo blaga na naslov v navedenom roku, ali pa če ne gre uporabnik po robo v kurirsko podjetje da bi dobil robo (v primeru da si je izbral to oprcijo), potem prodajalec ni dolžan izpolniti dostave.

2. Načini Plačila

2.1. Naročene izdelke lahko plačate na dva načina. Ne glede na to, kateri način si boste izbrali se znesek  ne bo spremenil, in ni dodatne pristojbine za obdelovanje plačil.
2.1.1. Plačilo po povzetju - plačilo se izvrši ob prevzemu naročenega blaga in sicer kurirju ob dostavi.

2.1.2. Plačilo s kreditno ali debitno kartico / PayPal